Skip to content
Kezdőlap » Tudástár

Tudástár

Klímás újdonságok, hírek, információk

A klimatizálás világában történt fejlesztések, fontos információk, érdekességek…


MI vezérelt klímák

A Mesterséges Intelligencia által vezérelt klímák öntanuló képességgel rendelkeznek, aminek köszönhetően akár 20%-kal is csökkenthet az energiafelhasználásuk és maximalizálhatják a felhasználók komfortérzetét.


img-2

Klímás fűtés

Környezetkímélő fűtés és kedvezményes tarifák használata: dupla haszon A klímával való fűtés csupán a készülék működtetésére használja fel az elektromos áramot, nem a tényleges fűtésre, környezetbarát fűtési mód.


img-3

Klíma termékválaszték

Gree, Fujitsu, Fisher, Hisense, Polar, Syen, Cascade, Panasonic klímák széles választékban, oldalfali, kazettás, légcsatornás, parapet, mennyezeti, multi és mono… kivitelben találhatóak meg webáruházunkban.


img-5

Klíma típusok

Típusok szerint van oldalfali, mono split, multi split, parapetes, kazettás, légcsatornás, mennyezeti, mobil klíma. A klímaberendezés 4 fő része. Split klíma működési elve, klímás fűtés bemutatása.


img-7

Klíma tisztítás

A rendszeres klíma karbantartás nélkül nagy az esélye a készülék meghibásodásának, a készülék elgombásodásának, baktériumok megtelepedésének, melyek hosszú távon akár súlyos betegségeket is tudnak okozni


img-9

Wifis klíma

Okos klíma a kényelmes működtetésért. Az interneten keresztül távolról tudjuk irányítani klímánkat. Ha van internet hozzáférésünk, akkor bárhol vagyunk, ellenőrizhetjük és vezérelhetjük a készüléket, akár a nyaralónkban is.


img-11