Skip to content
Kezdőlap » Tudástár

Tudástár

Klímás újdonságok, hírek, információk

A klimatizálás világában történt fejlesztések, fontos információk, érdekességek…


MI vezérelt klímák

A Mesterséges Intelligencia által vezérelt klímák öntanuló képességgel rendelkeznek, aminek köszönhetően akár 20%-kal is csökkenthet az energiafelhasználásuk és maximalizálhatják a felhasználók komfortérzetét.


img-2

Klímás fűtés

Környezetkímélő fűtés és kedvezményes tarifák használata: dupla haszon A klímával való fűtés csupán a készülék működtetésére használja fel az elektromos áramot, nem a tényleges fűtésre, környezetbarát fűtési mód.


img-3

Klíma termékválaszték

Gree, Fujitsu, Fisher, Hisense, Polar, Syen, Cascade, Panasonic klímák széles választékban, oldalfali, kazettás, légcsatornás, parapet, mennyezeti, multi és mono… kivitelben találhatóak meg webáruházunkban.


img-5

Klíma típusok

Típusok szerint van oldalfali, mono split, multi split, parapetes, kazettás, légcsatornás, mennyezeti, mobil klíma. A klímaberendezés 4 fő része. Split klíma működési elve, klímás fűtés bemutatása.


img-7

Rezsicsökkentés klímával

Drasztikusan megemelkedtek a rezsi költségek. Hogy alkalmas a klíma fűtésre? Melyik klíma típus alkalmas rá? Mennyit fogyaszt a klímás fűtés? H tarifa használata. Környezetvédelem, biztonság, kényelem…


Rezsicsökkentés klímával

Wifis klíma

Okos klíma a kényelmes működtetésért. Az interneten keresztül távolról tudjuk irányítani klímánkat. Ha van internet hozzáférésünk, akkor bárhol vagyunk, ellenőrizhetjük és vezérelhetjük a készüléket, akár a nyaralónkban is.


img-11

Párátlanítás klímával

Párás a levegő otthonában? Van rá megoldás, párátlanítson klímával! Nem csak a párátlanítás módban, de a hűtés/fűtés során is párátlaníthatunk. Újdonság a Greenél: valós idejű páratartalom kijelzés, pontos páratartalom szabályzás.


img-13

Milyen klímát vegyek?

Melyik a legjobb klíma márka? Milyet klímát vegyek panellakásba, tetőtérbe? Milyen klímát érdemes venni a nyaralóba? Mekkora teljesítményű klímát vegyünk? A 2,5 kW-os vagy a 3,5 kW-os éri meg jobban?


img-15

Klíma használata gyerek mellett

Tisztítja a levegőt, páramentesít, kiszűri a kórokozókat. Fontos azonban a klíma helyes és biztonságos használata!


klíma használata gyerek mellett