Tudástár

Klímás újdonságok, hírek, információk

A klimatizálás világában történt fejlesztések, fontos információk, érdekességek…


MI vezérelt klímák

A Mesterséges Intelligencia által vezérelt klímák öntanuló képességgel rendelkeznek, aminek köszönhetően akár 20%-kal is csökkenthet az energiafelhasználásuk és maximalizálhatják a felhasználók komfortérzetét.


Klímás fűtés

Környezetkímélő fűtés és kedvezményes tarifák használata: dupla haszon A klímával való fűtés csupán a készülék működtetésére használja fel az elektromos áramot, nem a tényleges fűtésre, környezetbarát fűtési mód.


Klíma termékválaszték

Gree, AUX, Hisense, Polar, Syen, Cascade, Panasonic klímák széles választékban, kazettás, légcsatornás, parapet, mennyezeti, multi és mono… kivitelben találhatóak meg webáruházunkban.Klíma típusok

Klíma típusok szerint van oldalfali, mono split, multi split, parapetes, kazettás, légcsatornás, mennyezeti, mobil klíma. Bemutatjuk a klímák fő részeit. A split klíma működési elve, klímás fűtés bemutatása.


Rezsicsökkentés klímával

Drasztikusan megemelkedtek a rezsi költségek. Fűtsünk klímával? Melyik klíma típus alkalmas rá? Mennyit fogyaszt a klímás fűtés? H tarifa használata. Környezetvédelem, biztonság, kényelem…


Rezsicsökkentés klímával

Wifis klíma

Okos klíma a kényelmes működtetésért. Az interneten keresztül távolról tudjuk irányítani klímánkat. Bárhonnan ellenőrizhetjük és vezérelhetjük a készüléket interneten keresztül, akár a nyaralónkban is.Párátlanítás klímával

Párás a levegő otthonában? Van rá megoldás, használhatjuk erre is klímánkat. Újdonság: Gree Smart R klíma valós idejű páratartalom kijelzés, pontos páratartalom szabályzás.


Milyen klímát vegyek?

Melyik a legjobb klíma márka? Milyet klímát vegyek panellakásba, tetőtérbe, nyaralóba? Mekkora teljesítményű klímát vegyünk? A 2,5 kW-os vagy a 3,5 kW-os éri meg jobban?


Klíma használata gyerek mellett

Klímánk tisztítja a levegőt, páramentesít, kiszűri a kórokozókat. Fontos azonban a helyes és biztonságos használat


klíma használata gyerek mellett