Klímaszerelő

Klímaszerelő cégünk sok év tapasztalatával és szakmai tudásával várja Önt is!

 

Klímaszerelő szakembert keres Budapesten és környékén? Válasszon minket! Klímaszerelő cégünk már 19 éve működik, így ha minket választ, nagy szakmai tapasztalatot, rutint és hasznos tanácsokat kaphat új klímájának kiválasztásához.

Nem a mostani OKJ-s és egyéb gyorstalpalókról származik szakmai tudásunk, és az évek során sokféle váratlan helyzetet kellett megoldani, kitapasztaltuk a legjobb megoldásokat, elhelyezési lehetőségeket, megfelelő klímatípus megválasztását…

Klímaszerelő szakcégként minőségi klímákat forgalmazunk és szerelünk. Fontosabb márkák: Fujitsu, Gree, Panasonic, Daikin, Hisense, Fisher, Polar, Cascade és Syen klímák széles választékban  megtalálhatók kínálatunkban. Emellett természetesen klíma tisztítást és karbantartást is végzünk.

klímaszerelő

De miért is fontos a klíma rendszeres karbantartása, tisztítása?

A klímakészülék üzemeltetése során nagy mennyiségű levegő áramlik át a hőcserélőn, amely nagy mennyiségű szennyeződést, polleneket, baktériumokat, vírust és egyéb káros anyagokat tartalmaz. Az idő múltával egyre több szennyeződés, piszok telepszik meg, rakódik le a hőcserélőn, a klíma különböző alkatrészein, a szűrőkön. Fontos ezeknek a lerakódásoknak, piszkoknak a rendszeres eltávolítása, hogy a megvásárolt klímaberendezésünk hosszú életű legyen, biztonságosan és energiatakarékosan tudjon működni, valamint a gyártói és klímaszerelői garancia megtartása miatt is fontos a rendszeres karbantartás, klíma tisztítás elvégeztetése. Piszkos szűrőkkel csak „erőlködik”, hogy működni bírjon, megemelkedik a fogyasztása és az élettartama is csökkenhet a készüléknek.

Fűtő klíma

Modern és gazdaságos megoldás, mely egyre népszerűbb a lakosság körében.

Gazdaságos, kényelmes, tiszta, környezetbarát, ráadásul a nyári hűtés is meg van vele oldva. Fontolja meg Ön is, ha már klímaberendezést vásárol, hogy érdemes-e fűtésre ajánlott vagy fűtésre optimalizált légkondit választania. A klímával való fűtés körülbelül négyszer annyi fűtési teljesítményt eredményez, mint amennyi elektromos áramot fogyaszt. Ez az érték egy jó, fűtésre optimalizált klímánál 5 is lehet. A klímás rendszer kiépítése pedig mindenképp olcsóbb pl. a gázénál, hiszen nincs szükség gáztervre, kéményre, kazánra, …stb. Emellett biztonságos fűtést is jelent a hőszivattyús fűtő klíma, hiszen nincs füst vagy CO mérgezés lehetősége. Kényelmes, mivel időre programozható, nem kell tárolni a tüzelőanyagot. Ráadásul a H-tarifa továbbra is korlátlanul kedvezményes áron elérhető a téli fűtési időszakban.

Nyáron pedig további bónuszként hűtésre is lehet használni, ami a gázfűtésről nem nagyon mondható el. A mostani szélsőséges időjárások esetén, hirtelen kialakult kánikulákban ez jelentős előny. Valamint tavasszal és ősszel gyorsan lehet az időjárási szélsőségekhez igazodni a hűtő-fűtő klímánk segítségével egy-egy hirtelen jött lehűlés esetén is.

Miért a mi klímaszerelő csapatunkat válassza?

– 19 év szakmai tapasztalat

– Megfizethető árakon dolgozunk , mert ügyfeleink hosszú
távú megelégedettsége fontos számunkra!

– Klíma karbantartási és javítási díjaink is kedvezőek

– Minőségi, megbízható klímákat forgalmazunk, melyek kitűnő szervíz háttérrel és széles választékkal rendelkeznek.

Klímaszerelési alapdíjunk: 70.000,- Ft + ÁFA, bruttó 88.900,- Ft.


A klímaszerelési ár magában foglalja a berendezés helyszínre szállítását, a kültéri egység max. 4 m magasságban történő konzolra való felhelyezését, a kültéri egységtől számított max. 3 m távolságban a beltéri egység felszerelését maximum egy faláttöréssel, hűtőközeg rátöltést, a készülék beüzemelését, a szükséges anyagokat (konzol, rézcső, szerelési anyagok), és a távszabályozó működésének bemutatását. 3 m távolságon túl 7.000,- Ft + ÁFA /méter a további szerelési díj.

Csak általunk forgalmazott klímák beszerelését vállaljuk!

Klíma karbantartási alapdíjunk:

Normál igénybevétel, nem túl nagy mértékű elpiszkolódás esetén a gombátlanítás és antibakteriális tisztítás ára nettó 12.000,- Ft + Áfa /beltéri egység

Magánszemélyeknek ÁFA mentes számlát tudunk kiállítani igény esetén

Klímaszerelő cégünk várja az Ön megkeresését, árajánlat kérését is!

– 19 év szakmai tapasztalat

– Megfizethető árakon dolgozunk , mert ügyfeleink hosszú
távú megelégedettsége fontos számunkra!

– Klíma karbantartási és javítási díjaink is kedvezőek

– Minőségi, megbízható klímákat forgalmazunk, melyek kitűnő szervíz háttérrel és széles választékkal rendelkeznek.

Alapvetően Budapesten és Pest megyében végezzük tevékenységünket, de ritkán előfordultak már távolabb elvégzett kivitelezéseink is.

Liber György

+36 20 261 3639

info@lnagroup.eu

Szakszerű klímaszerelés, minőségi klímák forgalmazása
Budapesten és Pest Megyében 5 év garanciával, megbízhatóan.

Telefon: 06 20 261 3639
vagy írjon nekünk: info@lnagroup.eu

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

klimaaruda.hu

klima-budapest.eu/fujitsu-klima/

http://klimalegkonditisztitas.hu

lnagroup.eu

klimaaruda.hu/fisher_klima.html

http://klimalegkonditisztitas.hu/arlista-klima-tisztitas/

https://klima-budapest.eu/polar-klima/

Szólj hozzá!