Gree klíma

A Gree klíma Magyarországon és az egész világon jó pár éve az első számú klíma márka, fogalom a hűtéstechnikában világszerte.  Ma már több, mint 400 millió felhasználó birtokában van Gree márkájú klíma.

A cég 1991-ben alakult, és az évek során olyan lendületesen fejlődött, hogy 2009-től  elnyerte a világ legnagyobb klímagyártója címet. Éves gyártókapacitása 60 milliónál is több készülék. A Gree gyár megközelítőleg 3000 műszaki megoldás szabadalmának birtokosa is.

A Gree légkondicionáló az idők folyamán számos díjat kapott, például hazájában “Minőség Díjat” és “Világ Márka” díjat, New Yorkban elnyerte a “Csúcsminőség” díjat, Rómában a “Legjobb Márkanév” díjat… A prémium minőség is előtérbe került a cégnél, így bemutatták  a Gree Prestige Limitált Szériáját is, mely technológiai csúcskategóriás légkondicionálókat sorakoztat fel, magas minőségű anyagokkal és kiemelkedően magas felszereltséggel.

Gree klíma

Gree légkondícionálók 10 év jótállással

A Gree gyár célja a világ legjobb minőségű légkondicionálóinak a gyártása. A gyár elkötelezettsége bizonyítékaként elindította a „legmagasabb minőség” és a „meghibásodás mentes gyártás” programját, a Gree Magyarország pedig ezek eredményességének bizonyítékaként bevezette a 10 év jótállást az általa forgalmazott Gree termékekre.  Ezek alapján a hivatalos magyarországi forgalmazótól vásárolt Gree magasoldalfali klímaberendezések, amelyeket a Gree weboldalán regisztrálnak és rendszeresen, az előírt gyakorisággal karbantartanak, 10 év teljeskörű magyarországi jótállással rendelkeznek!

Gree klíma oldalfali választék

Gree Pulse klíma

Elsősorban hűtésre, vagy átmeneti fűtésre ajánlott készülék, -15°C külső hőmérsékletig képes fűteni, tökéletes megoldást nyújtva őszi és tavaszi fűtésrásegítés esetén. 3D légtereléssel rendelkezik és extra csendesen működik. A beltéri egység elegáns matt fehér borítása jól igazodik a modern bútorokhoz.  

Gree Pulse klíma 3,2 kW

Gree Comfort X klíma

Hazánk legnépszerűbb klímamodellje fűtésre és hűtésre egyaránt kiválóan alkalmas, beépített kompresszor karter és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A komfortérzetet és a meleg (vagy hűvös) levegő eloszlását növeli a 3D légterelés. Egyedi formatervezése, elegáns megjelenése és megbízható működése is erősíti vezető pozícióját. Téliesített klíma, kompresszor-karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik, melynek köszönhetően -25°C-os külső hőmérsékletig biztosan alkalmas a helyiség befűtésére  . A kültéri csepptálca fűtés biztosítja, hogy a leolvasztások alkalmával keletkező kondenzvíz ne képezzen jegesedést, megnövelve az üzembiztonságot télen. A kompresszor-karterfűtés még a legnagyobb hidegekben is szavatolja a kompresszorolaj megfelelő kenését induláskor jelentősen növelve a kompresszor élettartamát

Gree Comfort X klíma 3,5 kW

Gree Dark X klíma

A Comfort X dizájn megfelelője, azonos belső műszaki tartalommal. Divatos megjelenésű, a megszokott fehér helyett matt sötétszürke beltéri egységgel rendelkezik. Ugyanúgy fűtésre ajánlott, beépített karter- és csepptálca fűtéssel rendelkezik.

Gree Dark X klíma2,6 kW

Gree Amber klíma

Fűtésre ajánlott, kitűnő műszaki paraméterekkel rendelkezik. A+++ energiaosztály, alacsony zajszint. UV-C technológiája fertőtleníti az elpárologtató felületét, valamint sterilizálja a beszívott levegőt a különféle vírusoktól és baktériumoktól, folyamatosan biztosítva a friss és tiszta levegő áramlását. WIFI vezérlés, Cold Plasma szűrő, többszörös szűrőrendszer, fűtés – 22 C-ig, 8 C-os temperáló fűtés mód, téliesítés, I Feel szenzor

Gree Amber klíma ,6 kW

Gree Smart R klíma

Új fejlesztés, mesterséges intelligenciával felszerelve

A Gree új fejlesztése az innovációk megtestesítője, mely az energiahatékonyság érdekében számos új fejlesztéssel és funkcióval rendelkezik. Intelligens tanulás funkciója a mesterséges intelligencia (AI) segítségével felhasználói szokásokat és egyéb külső tényezőket vesz figyelembe működése során. A légkondicionáló a legoptimálisabb működési profilt alkalmazza, melynek köszönhetően minimum 10% energiát takarít meg, de hosszú távon elérheti a 20% energia megtakarítást is.

A Smart R a Gree termékpaletta egyik legcsendesebb modellje. A csendes kültéri üzemmód funkciót választva a légkondicionáló 40dB hangnyomásszinten képes üzemelni, míg a csendes beltéri üzemmód akár 19dB hangnyomásszintet eredményez.

Kivételes tulajdonsága, hogy valós idejű páratartalom kijelzéssel rendelkezik és a párátlanítás %-os pontosságra szabályozható hűtés és párátlanítás módban. A berendezésben emellett megtalálható a Cold plasma szűrő és az UV-C technológia is. Bluetoothon keresztül is lehet csatlakozni a Wi-Fi hálózathoz a Gree+ applikáción keresztül.

    Új kényelmi beállítási lehetőség a hangjelzések hangerejének állítása és a helyiség fényviszonyaihoz alkalmazkodó, beépített fényérzékelővel ellátott kijelző is.

Gree Smart R klíma 3,5 kW

A Gree klíma készülékeinek legfontosabb tulajdonságai

WIFI  vezérlés

A WiFi funkcióval rendelkező Gree berendezések okostelefon segítségével a világ bármely pontjáról vezérelhetőek az interneten keresztül. A funkció használatához a GREE+ applikáció szükséges, mely vadonatúj élményt nyújt az intelligens vezérlés terén, legyen szó ki- és bekapcsolásról, a hőmérséklet beállításáról vagy akár időzítésről.

3D légáram

A légterelés függőleges és vízszintes irányban is motorok segítségével állítható, ennek köszönhetően garantáltan egyenletes hőmérséklet alakítható ki otthonában.

Cold Plasma szűrő

A keletkező negatív oxigén ionok hatékonyan tisztítják a levegőt, javítva annak minőségét és semlegesítve a kellemetlen szagokat. Ez a nagy hatékonyságú szűrő képes elpusztítani a baktériumok 90%-át, ezzel óvva az Ön és családja egészségét.

I-Feel funkció

Ez a funkció igen népszerű ügyfeleink körében. A klíma távirányítójába épített hőmérő a környezetében lévő levegő hőmérsékletét érzékeli és közvetíti a beltéri egységnek. A légkondicionáló ezzel a funkcióval a távirányító elhelyezkedéséhez igazítja a hőmérsékletet és a ventilátor sebességét (automata ventilátor sebesség üzemmódban). Az I-Feel funkció így maximalizálja a komfortérzetet és pontos szabályzást tesz lehetővé, mellyel energiamegtakarítást is elérhetünk.

8 ° C- os temperálás

A beltéri hőmérsékletet a légkondicionáló stabil 8°C-os hőmérsékleten tartja, megakadályozva ezzel a vizes rendszerek elfagyását téli időszakban, például hosszabb ideig nem használt ingatlanok, nyaralók esetében.

Extra csendes kialakítás

A beltéri egység kialakításának köszönhetően a levegő áramlása a lehető legkisebb zajszinttel jár.

Dual stage kompresszor

A kétlépcsős forgódugattyús kompresszor technológia rendkívül alacsony környezeti hőmérsékletnél is megbízható fűtési teljesítményt ér el. A fűtési kapacitás még akkor sem csökken, ha a külső környezeti hőmérséklet eléri a -25 °C-t.

H-tarifa igénylése

A H-tarifa igényléshez szükséges egyik legfontosabb kikötés, hogy a telepíteni kívánt légkondicionálónak minimum 3,4 SCOP értékkel kell rendelkeznie. Ezt a feltételt az összes Gree lakossági klímaberendezés teljesíti, így azok segítségével egy gyorsan kiépíthető, kényelmes és költséghatékony fűtési megoldást kaphat az otthonába.

Kompresszor karter és csepptálca fűtés

Alacsony környezeti hőmérséklet mellett, melegen kell tartani a kompresszort a fűtési körfolyamat megfelelő lejátszódásához és a kompresszor élettartamának megőrzéséhez. A csepptálca fűtése megakadályozza a keletkező kondenzvíz összegyűlését és belefagyását a kültéri egységbe. Ezzel a megoldással a hűtés mellett a berendezés a téli folyamatos fűtési üzemmódra is alkalmassá válik.

G10 Inverter technológia

Az inverteres klíma működésének lényege, hogy a kompresszor nem kapcsol ki-be, a fordulatszáma mindig a megfelelő hűtési vagy fűtési hőterheléshez, azaz a hőigényhez igazodik. A G10 inverter technológiával a kompresszor fordulatszáma akár 1 Hz-es frekvencia értékig is lecsökkenthető, mellyel energia felhasználás spórolható meg.

Kellemes éjszakai mód

A légkondicionáló a szakemberek által megtervezett, az alvás különböző szakaszaihoz tartozó legoptimálisabb hőmérsékletek szerint fog működni.

Többszörös szűrőrendszer

FOTOKATALITIKUS SZŰRŐ: A szűrő képes a szerves szennyeződéseket teljesen oxidálni és lebontani. 99,9% -ban meggátolja a baktériumok, vírusok kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat.

AKTÍV SZÉNSZŰRŐ: Az aktív szén hatékonyan képes elnyelni a füstöt, háziállatok szagát és egyéb kellemetlen szagokat.

KATECHIN SZŰRŐ: A katechin egy zöldtea levélből származó, természetes antibakteriális anyag. Hatékonyan elpusztítja a káros anyagok és baktériumok 95%-át, mint a Staphylococcus, Streptococcus, Salmonella stb.

EZÜST ION SZŰRŐ: Az ezüst ion képes elpusztítani a baktériumok 99%-át, meggátolja a penész kialakulását és megszünteti a kellemetlen szagokat

Turbo hűtés

A „Turbo” gomb megnyomása lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb elérje a beállított hőfokot.

Csendes üzemmód

A berendezés a legalacsonyabb, ultra-alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálva az elérhető legkisebb zajszintet.

Hideg levegő befújás elleni védelem

Fűtés üzemben a beltéri egység ventilátora csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így elkerülve a kedvezőtlen hőérzetet.

Intelligens leolvasztás

Alacsony környezeti hőmérsékletnél a levegőben található nedvesség ráfagyhat a hőcserélő lemezkéire, idővel pedig elkezdi csökkenteni a fűtő körfolyamathoz szükséges légmennyiség átáramlását. A vezérlőpanel folyamatosan figyeli a működési adatokat, majd a hőmérsékletérzékelők értékei alapján meghatározott időközönként egy intelligens leolvasztást indít. Ezzel a funkcióval a klíma automatikusan megakadályozza a kültéri egység teljes lejegesedését, ezáltal védi a különböző részegységeket és növeli a fűtés hatékonyságát.

Átfogó védelem

A berendezés több áram- és hűtőköri védelemmel rendelkezik, mely biztonságos működést tesz lehetővé.

Energiatakarékos üzemmód

A funkciót bekapcsolva hűtés üzemmódban a beállított hőmérséklet egy fix értékre módosul, a ventilátor pedig alacsony fordulaton pörög, ezzel energiát takarítva meg.

Telefon: 06 20 261 3639
vagy írjon nekünk: info@infolnagroup.eu

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!


Gree klíma termékválaszték

klimaaruda.hu

http://klimalegkonditisztitas.hu

lnagroup.eu

https://klimaaruda.hu/klima-tisztitas-budapest

http://klimalegkonditisztitas.hu/arlista-klima-tisztitas/

http://klimaaruda.hu/fisher_klima.html

klima-budapest.eu/hisense-klima/