Panasonic klíma

A Panasonic klíma nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodik. Energiát takarít meg. Javítja a környező levegő minőségét, a hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítja. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható.

Több mint 60 év tapasztalatával a háta mögött, a világ több mint 120 országában jelen lévő Panasonic a légkondicionáló iparág egyik vezető vállalatává nőtte ki magát.

Panasonic Etherea klímaSzeretné a levegő minőségét is javítani otthonában a hűtés és fűtés mellett? Megtalálta a megoldást

A továbbfejlesztett Panasonic Etherea minden eddiginél kompaktabb megoldást kínál, amelyet a továbbfejlesztett nanoe™ X levegő-minőségjavító technológia tesz lehetővé.

Ön számára is fontos a környezettudatosság, de a kényelmi szempontokról sem szeretne lemondani? Hiszünk benne, hogy a kettő egyszerre megvalósítható. Rendkívül csendes légkondicionálóink hozzájárulnak a tisztább levegőhöz otthonába. A nanoe™ X közömbösít számos különféle baktériumot, vírust és szennyeződést, valamint semlegesíti a környezeti szagokat

A jövő megérkezett Zöld, hatékony és tiszta. A természet egyensúlya minden helyiségben: nanoe™ X: a hidroxilgyökökön alapuló technológia

A természet közérzetre gyakorolt jótékony hatása közismert – de ismeri a hidroxilgyökökben rejlő erőt is?

A természetben nagy mennyiségben előforduló hidroxilgyökök (vagy más néven OH-gyökök) képesek közömbösíteni a szennyeződéseket, vírusokat és baktériumokat, így tisztítanak és semlegesítik a szagokat. A nanoe™ X technológia képes ezeket az elképesztő előnyöket zárt helyiségekben is előidézni, ezáltal a kemény felületek, a puha bútorzat, illetve maga a beltéri környezet is tisztább és kellemesebb tartózkodási hellyé válik, legyen szó az otthonáról, munkahelyről, hotelekről, üzletekről, éttermekről stb.

A Panasonic klíma nanoe™ X technológiájának felhasználási lehetőségei

A levegő- és felülettisztítás legváltozatosabb területein alkalmaznak ilyen technológiát, például vonatokban, felvonókban, autókban, háztartási készülékekben és a szépségápolásban – valamint a légkondicionálásban. A Panasonic klíma Heating & Cooling Solutions berendezései széles körében alkalmazza a nanoe™ technológiát, lakóépületekben és kereskedelmi helyiségekben egyaránt, a megoldásban pedig nincs szükség szűrőre, így karbantartást sem igényel, illetve a fűtéstől/hűtéstől függetlenül is üzemeltethető.

Otthoni környezetben és nyilvános helyeken egyaránt használják, ahol a jó minőségű levegő elvárás, például irodákban, kórházakban, egészségügyi létesítményekben, hotelekben stb.

Ismerje meg a légkondicionálók legújabb generációját

Nagy megtakarítás, jobb közérzet

Légkondicionálóink a legmagasabb szintű komfortot biztosítják nagyon alacsony energiaköltséggel, vírusoktól, baktériumoktól, pollentől és kellemetlen szagoktól mentes, egészséges levegővel.

Új Etherea nanoe™ X technológiával

Intelligens megoldás, hogy otthona tiszta, kényelmes és barátságos legyen

Az intelligens, új Etherea nanoe™ X technológiával hozza el a hidroxilgyökök előnyeit otthonába. Fejlett vezérlési lehetőségekkel, akár A+++ energiahatékonysággal, stílusos dizájnnal és intelligens funkcióival az Etherea úgy került kialakításra, hogy hozzájáruljon otthona kényelméhez, tisztaságához és ideális hely legyen az Ön számára.

3 színben elérhető

Ismerje meg a grafitszürke Etherea R32 légkondicionálót!

Ismerje meg az ezüst Etherea R32 légkondicionálót!

Ismerje meg a matt fehér Etherea R32 légkondicionálót!

Új dizájn

Elegáns kialakítás az optimális teljesítményért

A Panasonic klíma aprólékosan megtervezte az új Ethereát, amely letisztult és stílusos megoldást kínál, amely bármilyen belső térbe beleolvad. Elegáns, monolit kialakítása robusztus, és nagy teljesítményű klímaberendezést tesz lehetővé, nagy légkifúvó területtel a teljesítmény optimalizálása érdekében. 

Levegőminőség

  • nanoe™ X: a hidroxilgyökökön alapuló technológia
  • Tisztítja a levegőt, ezáltal a beltéri környezet egész napon át tisztább és kellemesebb tartózkodási hellyé válik.

Okos irányítás

  • Integrált, beépített WIFI
  • Továbbfejlesztett vezérlés okostelefonnal
  • Kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexa rendszerrel

* A Google, Android, Google Play és Google Home a Google LLC védjegyei. Az Amazon, Alexa és az összes kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy kapcsolt vállalkozásainak védjegye. A Hangasszisztens szolgáltatások elérhetősége országtól és nyelvtől függ. Bővebb információk a beállítási eljárásokról: https://aircon.panasonic.com/connectivity/application.html.

Nagy hatékonyság

  • Kiemelkedően takarékos: hűtés és fűtés akár A+++ energiahatékonysággal

Egyedülálló komfort

  • Aerowings 2.0: az egymáshoz illesztett lapátok kellemes légáramlást biztosítanak
  • Szuper csendes környezet (19 dB(A))

nanoe™ X: fokozott védelem, éjjel-nappal

Tisztítja a levegőt, ezáltal a beltéri környezet egész napon át tisztább és kellemesebb tartózkodási hellyé válik. A nanoe™ X a fűtéssel és a hűtéssel együttműködve tisztítja a levegőt, amikor Ön otthon van, és önállóan működtethető, amikor nincs senki a lakásban. A nanoe™ X technológiával kiegészített légkondicionáló fokozott védelmet biztosít otthonának, a Panasonic Comfort Cloud alkalmazás pedig kényelmes irányítást tesz lehetővé.

Panasonic klíma nanoe™

Tisztítja a levegőt, amikor Ön nincs otthon

Bekapcsolva hagyott nanoe™ üzemmódban a berendezés semlegesít bizonyos szennyeződéseket és közömbösíti a kellemetlen szagokat, mielőtt Ön hazaér.

Kellemesebbé teszi a környezetet, amikor otthon tartózkodik

Élvezze a tisztább és komfortos környezetet szeretteivel.

Továbbfejlesztett okostelefonos vezérlés légkondicionálójához

A Panasonic időt és erőforrásokat nem kímélve fejleszti intelligens technológiáját, mely a nagyobb felhasználói élmény mellett számos előnyt is kínál. Az Etherea kompatibilis a Panasonic Comfort Cloud alkalmazásával, melyen keresztül a rendszer összes funkcióját egyszerűen az okos eszközéről irányíthatja.

Hangvezérlés. Egy szó is elég

A határtalan irányítási lehetőségeknek köszönhetően egyetlen mozdulat nélkül hozzáférhet légkondicionálóinak szolgáltatásaihoz. Hálózati előkészítéssel felszerelt légkondicionálóink a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással és a hangvezérléssel megkönnyítik a hűtés kényelmes irányítását.

Technológia az egyedülálló komfort érdekében

Bemutatjuk az Aerowings 2.0-t

A Panasonic Aerowings technológiája két, egymástól független rugalmas lapátból áll. A lapátok koncentrált légáramlást biztosítanak, ezáltal a helyiség lehető legrövidebb idő alatt felfűthető és lehűthető, illetve hozzájárulnak a levegő egyenletes eloszlásához a helyiségen belül.

A nagyméretű (72 mm-es) kiegészítő lapát mérete a kétszerese a hagyományos felépítésű berendezésekben találhatóknál, így a légáramlás még tovább fokozható.

Új típusú, diffúz fűtés 

A fűtéshez az Aerowings 2.0 lefelé irányuló, koncentrált légáramlást biztosít, így a padlófűtéshez hasonló hatás érhető el: a meleg levegő felszáll, és megtölti a helyiséget.

Új, zuhanyszerű hűtőhatás 

Az Aerowings 2.0 új, zuhanyszerű hűtőhatásával a légáramlás egyenletesen a mennyezetre koncentrálható, így komfortos hűtés érhető el az egész helyiségben: az egy pontra koncentrált, folyamatos, jéghideg fuvallat helyett a kellemesen hűvös levegő egyenletesen áramlik lefelé a helyiségbe.  Egyedülálló komfort és kiemelkedő energiatakarékosság

Telefon: 06 20 261 3639
vagy írjon nekünk: info@infolnagroup.eu

Írjon nekünk, várjuk megkeresését!

klimaaruda.hu

http://klimalegkonditisztitas.hu

lnagroup.eu

http://klimalegkonditisztitas.hu/arlista-klima-tisztitas/

klimaaruda.hu/fisher_klima.html

klima-budapest.eu/fujitsu-klima/

https://klima-budapest.eu/polar-klima/