Skip to content
Kezdőlap » Fisher klíma

Fisher klíma

A Fisher klíma olyan termékekkel van a piacon, amelyek komfortosabbá teszik mindennapi életünket. Mivel a készülékek a lehető legmagasabb minőséget képviselik, ezért akár 6 év jótállással vásárolhatóak meg. Ismerje meg a Fisher Klíma termékeit, és válassza ki a vásárlói igényekhez optimalizált kínálatunkból az Önnek leginkább megfelelő modellt!

  • Akár 6 évre kiterjesztett garancia
  • 5× SuperBrands díjas

A Fisher klíma a legjobb választás az Ön számára, ha:

  • Szeretné klímáját teljes körűen kihasználni, azaz nem csak a forró nyári napokon venné hasznát, hanem az is elvárás, hogy a fűtésszezon indulása előtt érkező hideg napokon akár a lakás fűtésére is használhassa. Persze mindezt alacsony fogyasztás és csendes működés mellett.
  • Fontos az Ön számára, hogy készüléke univerzális legyen, és télen is ki tudja vele váltani a drágán, rossz hatékonysággal működő, elavult fűtésrendszerét, ráadásul ezt olcsó H- és GEO-TARIFÁRA jogosító költséghatékony módon.
  • Fontos Önnek, hogy klímaberendezése ne csupán otthona komfortérzetét növelje, hanem egyben a lakás egyik fontos dizájnelemeként is szolgáljon.

Fisher Comfort Plus klíma

Oldalfali Fisher klíma választék:

Fisher SUMMER sorozat

Tökéletes megoldás lakása hűtésére (már a neve is a nyári fő használatra utal), de a fűtésszezon indulása előtt érkező hideg napokon akár a lakás fűtésére is nyugodtan használhatja. Speciális szűrői segítségével gondoskodik otthona megfelelő levegőminőségéről. Gazdaságos működése révén biztosítja az energiahatékonyságot. Esztétikus matt felületű beltéri egység, “Simogató szellő” funkció a huzathatás elkerülése érdekében, Négyirányú automatikus légterelés…

Fisher ART sorozat

Dizájnos klímaberendezés három féle színben (arany, ezüst, antracit szürke). A keskeny forma mögött komplex szűrő- és légtisztító rendszer található, ami a por és a szagok kiszűrésére alkalmas, bizonyos mértékig vírusölő is és az iongenerátor kifejezetten baktériumölő hatású. A függőlegesen és vízszintesen állítható lamelláknak köszönhetően huzatmentesen hűthetünk. Négyirányú automatikus légterelés, csendes üzemmód, exkluzív megjelenés: tükrös előlap, keskeny kivitel,intelligens kijelzőfény…

Fisher NORDIC sorozat

Fűtésre optimalizált berendezés, akár -30°C -ig fűt. A+++ energiahatékonyságú, kiválthatja fűtési rendszerét akár erre a berendezésre. Intelligens szem technológia támogatja az energia- hatékony üzemelést és a helyiségben tartózkodóknak kellemes légáramot. Komplex szűrőrendszer a tisztább és egészségesebb levegőért. HEPA-szűrő, Silver ion szűrő, Cold Plasma iongenerátor a vírusok és baktériumok elpusztítására…

Fisher COMFORT PLUS sorozat

Az új, fűtésre ajánlott Comfort Plus klíma egész évben a kényelmet szolgálja, alacsony üzemeltetési költség és környezetbarát technológia mellett. Rezsibarát klíma: akár mindössze 1.13 kWh fogyasztás hűtési üzemmódban, 8 óra alatt. A -20°C -ban is működő téli üzemmódot a karterfűtés és tálcafűtés biztosítja. Komfortos, egyenletes hőérzet a légterelők több irányú mozgásának köszönhetően. 6 funkció a tiszta és egészséges levegő biztosításáért…

A Fisher klímák legfontosabb funkciói

  • ENERGIAHATÉKONY FUNKCIÓK

ECO GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD

Beállítható közvetlenül a távirányítón. A berendezés automatikusan 24° C-ra állítja a beállított hőmérsékletet (ha alacsonyabb volt); a ventilátort AUTO fokozatba teszi, és korlátozza a maximálisan elérhető ventilátorsebességet, valamint úgy szabályozza a kompresszor fordulatszámát, hogy az a lehető leggazdaságosabb legyen. Az elérhető energiamegtakarítás akár 60% is lehet. 8 óra után visszaáll normál üzemmódra. (Summer, Comfort Plus, Nordic készülékekben)

  • TÉLI ÜZEMELTETÉS

12°C TEMPERÁLÓ FŰTÉS

Ez a funkció azok számára a leghasznosabb, akiknek pl. a nyaralójukban van klímaberendezés. Hosszabb távol lét esetén télen 12 °C-on tartja a levegő hőmérsékletét, alacsony üzemeltesési költség mellett. (Fisher Nordic)

8°C TEMPERÁLÓ FUNKCIÓ

Ez a funkció azok számára a leghasznosabb, akiknek pl. a nyaralójukban van klímaberendezés. Hosszabb távol lét esetén télen 8 °C-on tartja a levegő hőmérsékletét, alacsony üzemeltetési költség mellett

KARTERFŰTÉS A KOMPRESSZORON

A téli berendezések kiváló működését segíti a karter fűtés, ami a kompresszor alját melegíti, hogy a benne lévő folyadék ne dermedjen meg és hideg időben való indításkor is megfelelő körülmények mellett működhessen a kompresszor. (Comfort Plus, Nordic)

TÁLCAFŰTÉS A KONDENZÁTOR ALATT

Hasonlóan a karterfűtéshez, ez a funkció is a téli időszakban nyújt a klímának segítséget a működéshez. Ha a cseppvíztálcáról a víz nem tud távozni (mert belefagy és egyre csak duzzad a jégtömb) egy idő után eléri a ventilátort, ami ennek következtében letörhet, vagy megáll, melynek következtében a motor leéghet. Ezért rendkívül fontos, hogy a cseppvíz el tudjon folyni a tálcáról. A tálcafűtés megelőzi a jegesedés kialakulás (Comfort Plus, Nordic)

  • KÉNYELMI FUNKCIÓK

4 IRÁNYÚ AUTOMATIKUS LÉGTERELÉS

A távirányítón beállítható. A légterelők nem csak le és fel szabályozhatóak, hanem oldalra is, így a helyiségben egyenletesen oszlik el a befújt levegő. A légterelők így minden irányban mozognak működés közben, ezzel elérhető a komfortos, egyenletes hőérzet hűtés és fűtési üzemben is. A klíma a függőleges légterelőket automatikusan beállítja bekapcsoláskor a működési üzemmódnak megfelelően.

ALACSONY ZAJSZINTŰ ÜZEMMÓD

A légáramlás az alacsony zajszintű üzemmód alatt lelassul, kis mértékben csökken a fűtési ill. a hűtési teljesítmény, így biztosítva a még csendesebb működést.

BELSŐ HŐMÉRSÉKLET KIJELZÉS

Beállítható a távirányítón, hogy a szoba hőmérsékletét vagy a beállított hőmérsékletet jelezze ki. (Comfort Plus, Nordic)

FÉNYÉRZÉKELŐVEL VEZÉRELT KIJELZŐFÉNY

A beltéri egységbe beépített fényérzékelő segítségével a berendezés kijelzőjét 7 másodperccel a szobában lévő világítás lekapcsolása után automatikusan kikapcsolja. A távirányító bármely gombjának megnyomásakor a kijelzés ismét megjelenik, majd kis idő után elsötétül. (Nordic)

FOKOZATMENTESEN ÁLLÍTHATÓ BELTÉRI VENTILÁTOR

1%-os lépésekben szabályozható a ventilátor (1% – 100%) (Comfort Plus, Nordic)

FOLLOW ME FUNKCIÓ

„Follow me” funkció, vagyis a kihelyezett hőérzékelés lehetővé teszi, hogy a készülék a távirányítóba épített érzékelő segítségével pontosan annak tartózkodási helyén tudja tartani a kívánt hőmérsékletet.

  • KÉNYELMI FUNKCIÓK

KIKAPCSOLHATÓ KIJELZŐPANEL

A digitális kijelzőfénye zavarhatja a komfortérzetét, ezért az és a klíma rendszerhangjai kikapcsolhatóak

LÉGTERELŐ MEMÓRIA FUNKCIÓ

Bekapcsolásnál a légterelők szöge automatikusan ugyanabba a pozícióba kerül, mint ahogy a kikapcsolás előtti pillanatában állt. (Comfort Plus)

MELEG INDÍTÁS

Fűtő üzemmódban, a klíma beltéri ventilátora csak azután indul el, ha a hőcserélő már felmelegedett. Így nincsen hideg huzat hatás a klíma indításakor.

MEMÓRIÁBAN ELTÁROLHATÓ EGYÉNI BEÁLLÍTÁS

„Egy gombos indítás”, mert wifin keresztül beállítható, hogy a klíma hűtsön/fűtsön, milyen ventilátor fokozaton. Így mindig kedvenc beállításaival kapcsolhatja be a berendezést. (Comfort Plus, Nordic)

MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A beépített mozgásérzékelő szem érzékeli a helyiségben tartózkodó ember mozgását, és a választható kétféle üzemmódtól függően a befújt légárammal vagy követi az ott tartózkodó személyt, vagy éppen elkerüli azt (Nordic)

NE FÚJJ RÁM FUNKCIÓ

A légterelőt magasra állítja, a ventilátort a legkisebb sebességre teszi, elkerülve így azt, hogy a tartózkodási zónában kellemetlen hideg, vagy meleg légáramlat legyen (Comfort Plus)

PÁRATARTALAOM ÉRZÉKELŐVEL VEZÉRELT PÁRÁTLANÍTÁS

Párátlanító üzemmódban ezzel a gombbal választhatjuk meg, hogy a berendezés milyen relatív nedvességtartalom felett kezdjen el párátlanítani. A beállítás 35%-85% között 5% lépésenként lehetséges.  (Nordic)

PÁRÁTLANÍTÓ ÜZEMMÓD

Csökkenti a levegő páratartalmát, anélkül, hogy a hőmérsékletet jelentősen megváltoztatná.

WIFI

A wifi funkcióval maximális rugalmasságot érhet el, hiszen akár a Bahamákról is bekapcsolhatja a klímáját. Ettől hasznosabb, ha munkából hazaindulva bekapcsolja a fűtést télen és mire hazaér, kellemes hőmérséklet fogadja. (Summer, Comfort Plus, Nordic készülékekben, F. Artban opció)

  • TISZTA ÉS EGÉSZSÉGES LEVEGŐT SEGÍTŐ FUNKCIÓK

AKTÍV TISZTÍTÓ FUNKCIÓ

Ez a funkció lehetővé teszi a berendezés hatékony tisztán tartását. Megakadályozza a belső felület elkoszolódását, penészesedését és a baktériumok, gombák elszaporodását. A funkciót bekapcsolva a készülék először hűtési üzemben erőteljes kondenzvíztermelésbe kezd, „lefagyasztja” a hőcserélőt, majd átvált fűtő üzemmódra és leolvasztva a keletkezett jeget lemossa azt. A hőcserélőt 56°C-ra forrósítja fel és hosszú ideig ezen a hőfokon tartva „sterilizálja”. A folyamat időtartama: ~45 – 130 perc. A folyamat végén a berendezés automatikusan kikapcsol. (Summer, Comfort Plus)

BIO HEPA FINOMSZŰRŐ

Speciális biológiai enzim és hepa szűrő komponense. Nagy hatékonysággal szűri ki a levegőben lévőapró, mikro méretű szennyező részecskéket, mint például a pollen, atka, por, penészgomba spóra vagy akár textilrostok. A baktériumok 95%-át, míg a 0,3 mikrométer porszemcsék 99%-a fenn akad a szűrőn. A biológiai enzim a baktériumokkal egyesül és feloldja azok sejtfalát, ennek következtében a baktériumok sejtnedve kifolyik, ami végül a baktérium pusztulását okozza. (Comfort Plus)

COLD PLASMA IONGENERÁTOR

Ez egy speciális ionizátor, amely negatív és pozitív ionokat generál egyszerre (túlsúlyban negatív ionokat), melyek segítségével nagy hatékonysággal fertőtleníti és egyben szagtalanítja a rajta áthaladó levegőt. A negatív ionok elpusztítják a velük érintkező különféle kórokozókat, baktériumokat, gombákat, majd ártalmatlan vízmolekulákká alakítja őket. Egyben segíti az apró porszemcsék, pollenek kiszűrését. A negatív ionok többsége kellemes közérzetet biztosít, jótékony hatással van a csontokra, vérkeringésre, immunrendszerre. A pozitív ionok a negatív ionokkal találkozva hatalmas energiát szabadítanak fel, melynek következtében a bacilusok elpusztulnak. (Comfort Plus, Nordic, Fisher Art)

GOLDEN FIN BEVONATÚ HŐCSERÉLŐ

Beltéri egységen: a speciális „Golden-bio” bevonat megakadályozza különböző baktériumok és gombák megtelepedését a beltéri egység hőcserélőjének felületén. Ennek köszönhetően nem keletkeznek kellemetlen szagok, az átáramló levegő egészséges és friss marad. Ezen felül javul a hőátadás és az energiahatékonyság is. Kültéri egységen az „Golden fin” bevonatnak köszönhetően a kondenzátor élettartama jelentősen megnövekedhet. A bevonat véd az eső és egyéb korróziós hatásokkal szemben. A bevonatnak köszönhetően hőszivattyús üzemben lerövidül a leolvasztási idő, növelve a berendezés hűtőteljesítményét. (Comfort Plus, Nordic, Fisher Art)

NÖVELT HATÉKONYSÁGÚ PORSZŰRŐ

Különlegesen sűrű szövésének köszönhetően a hagyományos porszűrőknél jóval nagyobb hatékonysággal szűri meg a rajta áthaladó levegőt és távolítja el az egészen apró porrészecskéket is. A porszűrő az eddigiektől eltérően a berendezés felső beszívó felületén található. Az előlap kinyitása nélkül könnyen kiemelhető és tisztítható (mágneses rögzítésű), nem kell az előlapot felnyitni hozzá.

SILVER ION SZŰRŐ A Silver Ion szűrő bevonata nagyon kisméretű ezüst részecskéket, ezüstionokat tartalmaz. Az ezüstionok érintkezve a kórokozókkal, baktériumokkal behatolnak azok sejtszerkezetébe, és meggátolva növekedésüket, illetve szétroncsolják a szerkezetüket, így a szűrő nagy hatékonysággal fertőtlenít és felfrissíti a keresztüláramló levegőt, elpusztítva a kórokozókat, baktériumokat, penészgombákat. (Summer, Nordic)

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Fisher klíma berendezések szakszerű szerelése megfizethető
árakon Budapesten és Pest Megyében.

Telefon: +36-20-2613639

Email: info@lnagroup.eu


Írjon nekünk, várjuk megkeresését!


Fisher klíma termékválaszték

klimaaruda.hu

http://klimalegkonditisztitas.hu

lnagroup.eu

https://klimaaruda.hu/klima-tisztitas-budapest

http://klimalegkonditisztitas.hu/arlista-klima-tisztitas/

http://klimaaruda.hu/fisher_klima.html

https://klima-budapest.eu/polar-klima/